Het verhaal van Job

Controle hebben over mijn gezondheid en lekker in mijn vel zitten. Dat hield me voor een lange tijd elke dag bezig. 

Gelukkig kan het anders! 

De eeuwige strijd met je gewicht? Schuldig voelen na elke maaltijd, ongeacht wat je eet? Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar beland je steeds weer in dezelfde vicieuze cirkel. 

Ik begrijp die frustratie maar al te goed. Het gevoel van de hele dag bezig te zijn met je gewicht, de constante gedachten over eten en het teleurgestelde gevoel na elke mislukte afvalpoging. 

Maar weet dat er hoop is. Met mijn unieke aanpak, waarin bewezen methoden worden gecombineerd met fysieke uitdagingen, help ik je om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Samen kunnen we werken aan blijvende verandering, zodat je niet alleen gewicht verliest, maar ook een gezondere relatie met voeding ontwikkelt en je je weer goed in je vel gaat voelen. 

Ik ben Job Schoenmaeckers, laten we samen de eerste stap zetten naar een leven waarin je niet meer gevangen zit in die eindeloze strijd, maar waarin je vrij bent om te genieten van een leven waarin jij de controle hebt over je gezondheid! 

Als gecertificeerd instructeur van de Wim Hof Methode ben ik me zeer bewust van de kracht van mindset en welke invloed dit uitoefent op ons gedrag. Deze methode heeft mij geleerd dat we als mens in staat zijn tot veel meer dan we soms zelf beseffen. Tijdens mijn hbo-opleiding Healthy Living heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar gezondheid, voeding, leefomgeving en gedrag, waardoor ik een brede kennis heb opgebouwd op dit gebied. Gezondheid is een voortdurend evoluerend proces waarin ik met veel plezier regelmatig mijn kennis bijwerk.

Daarnaast integreer ik de technieken en inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding tot geaccrediteerd leefstijlcoach (BLCN), waaronder motiverende gespreksvoering. Hierdoor kan ik effectief bijdragen aan gedragsverandering, altijd met de individuele behoeftes van de persoon in gedachten. Het is immers essentieel dat de veranderingen passen binnen de leefstijl van deze persoon, zodat ze praktisch en duurzaam zijn.

Wil je door de bomen het bos weer zien? Bel, whatsapp of mail me voor een kennismakingsgesprek!

Wat zeggen anderen?