Vind ontspanning in stressvolle momenten

Ervaar hoe je een sterke mindset kunt creëren die je helpt om de beste versie van jezelf te zijn, met de focus op de Wim Hof Methode (WHM). Het omgaan met stress en het behouden van rust is voor velen van ons een uitdaging. Zonder de juiste handvatten en gewoontes kan dit knap lastig zijn.

Tijdens deze workshop neem ik je mee door verschillende fysieke en mentale uitdagingen die je helpen om een sterkere mindset te ontwikkelen. Door bewust aan de slag te gaan, leer je hoe je in stressvolle situaties weer een keuze hebt en hoe je deze krachtig kunt beïnvloeden met de WHM-technieken.

Daarnaast wordt het een leuke en inspirerende ervaring waar je jaren de vruchten van kunt plukken, een investering in je eigen gezondheid.

Klaar voor je nieuwe mindset?

Veelgestelde vragen

Wat is de Wim Hof Methode (WHM) en hoe kan het me helpen?
De Wim Hof Methode is een holistische en wetenschappelijke benadering van gezondheid en welzijn, gebaseerd op ademhalingstechnieken, koude training en mindset. Tijdens de WHM workshops leer je hoe je deze methoden kunt gebruiken om je immuunsysteem te versterken, stress te verminderen en meer energie te krijgen.
Is de Wim Hof Methode (WHM) gevaarlijk?
Nee, de Wim Hof Methode is over het algemeen veilig wanneer correct toegepast. Twijfel je of je de methode correct toepast? Begin dan eerst onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur. Het is echter belangrijk om te weten dat sommige aspecten van de methode, zoals blootstelling aan kou, niet geschikt kunnen zijn voor mensen met bepaalde medische aandoeningen. Bekijk het kopje contra-indicaties en de Wim Hof Methode voor meer uitleg.
Voor wie is de Wim Hof Methode (WHM) geschikt en zijn er contra-indicaties?
De Wim Hof Methode is over het algemeen veilig voor de meeste mensen, maar bij bepaalde omstandigheden is het verstandig om extra voorzichtig te zijn. Contra-indicaties zijn onder andere zwangerschap, hart- en vaatziekten en epilepsie. Bij twijfel over de geschiktheid van de methode voor jouw specifieke situatie, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen.
Waar is de Wim Hof Methode (WHM) goed voor?
De Wim Hof Methode heeft verschillende potentiële voordelen, waaronder verbeterde immuunfunctie, verhoogde energie, vermindering ontstekingswaarde, vermindering van stress en angst, verbeterde focus en mentale helderheid en nog veel meer... Ook kan het helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.
Wat kost de Wim Hof Methode (WHM)?
De WHM workshop is vaak de eerste stap om kennis te maken met de methode. Tijdens deze workshop leer en ervaar je wat de methode voor jou kan betekenen. De investering voor deze workshop is €130,- per persoon. Voor groepen vanaf 4 personen geldt een gereduceerde prijs, op aanvraag.
Hoelang duurt een workshop?
Een WHM workshop duurt 4 uur en bevat alle onderdelen van de methode. Tijdens deze workshops leer je de basisprincipes van de methode, inclusief ademhalingstechnieken, koude blootstelling en mindsettraining. Naast dat er veel onderwerpen aan bod komen is er genoeg ruimte om vragen te stellen.
Is de Wim Hof Methode (WHM) gezond?
Over het algemeen wordt de Wim Hof Methode beschouwd als een gezonde en veilige methode, maar het is belangrijk om te benadrukken dat het effect ervan kan variëren van persoon tot persoon. Luisteren naar je lichaam blijft altijd belangrijk. Wanneer je niet helemaal fit bent kan het soms verstandig zijn om de koude training even te laten wachten en alleen aan de slag te gaan met ademwerk.