Gezonde werknemers, gezond bedrijf: Hormesys workshops voor minder verzuim

“Stress is onvermijdelijk, maar onze reactie erop kunnen we beïnvloeden”

Ontdek de kracht van Hormesys workshops voor het bevorderen van een gezonde werkomgeving en het verminderen van verzuim in uw bedrijf.

Ervaart uw bedrijf een toenemend verzuim, merkt u dat uw teamleden te maken hebben met veel stress en mentale klachten of bent u op zoek naar een unieke en inspirerende ervaring?

Mijn workshops bieden praktische oplossingen en effectieve technieken om stress te verminderen, de mentale veerkracht van uw team te vergroten en de algehele gezondheid te verbeteren. Door te investeren in het welzijn van uw medewerkers, kunt u het ziekteverzuim binnen uw organisatie verminderen en de productiviteit verhogen.

Koude training en onderzoek

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een ijskoude uitdaging, het ijsbad! Dit is een geweldige kans, voor wie de uitdaging met zichzelf aan wil gaan en wil leren hoe we reageren op externe stressoren. Er is al veel onderzoek gedaan naar koude training en de gezonde effecten hiervan. Een onderzoek uit 2015 liet zien dat het ziekteverzuim bij een groep van meer dan 3000 mensen met 29% afnam, een simpele techniek die zo effectief kan zijn.

Stressvermindering

De workshops zijn gericht op het aanleren van effectieve stressmanagementtechnieken zoals ademhalingsoefeningen, om uw team te helpen omgaan met stressvolle situaties op het werk.

Mijn aanpak

De workshops zijn op maat gemaakt, om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en uw team te komen. Ik bied praktische en interactieve sessies die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid, weerbaarheid en mindset van zowel werknemers als werkgevers.

Enthousiast?  

Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden voor een op maat gemaakte workshop te bespreken. Samen kunnen we werken aan een gezonder en veerkrachtiger team.